projektledelse

Der findes mange måder at udøve projektledelse på. Der er udviklet værktøjer og systemer i projektledelse, der er skrevet bøger og afholdt et utal af kurser i projektledelse. For eksempel er Lean modellen effektiv, brugt på den rigtige måde. Dygtig og nærværende ledelse er helt afgørende for de resultater, som kan nås med Lean. Og det siger derfor sig selv at Lean ikke kan fungere som et ”plaster” på manglende ledelsesmæssigt fokus. 

Systemerne er gode, men de kan ikke bære at stå alene.

Vi sætter fokus på det enkelte menneske i hele processen. Vi tror på, at det enkelte individ kan gøre en forskel og at alle har kompetencer, de kan byde ind med. Vi vil som projektledere give de teams, som vi arbejder med, muligheden for at øge den enkeltes kompetence for at styrke helheden for projektet og dermed også skabe merværdi i den sammenhæng.

Vi har personlig erfaring med at skabe indre ro og overblik, der fører til klarhed, bevidsthed og innovation hos det enkelte individ og således også for projektet som helhed.

Vi søger at danne en positiv atmosfære med respekt og forståelse for den enkelte, hvor fokus er mere på udfordringer end problemer. Hvor alle accepterer hinandens kompetencer, så arbejdet kan fordeles på en tilfredsstillende måde. Dette gør det sjovere for den enkelte og skaber samling i projektgruppen.

Det er vigtigt for os at være nærværende og bevidste omkring disse faktorer, frem for kun at være konkret naturvidenskabelige som projektledere. Nærvær giver mulighed for at intuition og kreativitet integreres i vores arbejde, hvilket i nutidens forstand skaber innovation, styrkelse af helheden og merværdi.

Med baggrund i vores praktiske erfaring, og vores koncept omkring projektledelse, er vi blevet valgt til projektleder og bygherrerådgiver af Vestforbrænding I/S til konvertering, fra naturgas til fjernvarme, hos Novo Nordisk og Novozymes i Bagsværd. Vi er således med til at indfri Novo Nordisk og Novozymes bæredygtighedsmål for CO2 reduktion.

Lad os stå for din Energirenovering

Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud til jeres boligforening.​ Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nogle af vores samarbejdspartnere

Klik her for at se andre af vores samarbejdspartnere

Se samarbejdspartnere

Skal vi stå for din energioptimering eller Bygherrerådgivning?

Vi hjælper jer gerne igennem hele processen. Udfyld formularen Herunder og vi kontakter dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Thorkil Jørgensen Rådgivende Ingeniører ApS

Bredgade 6, 1260 København K

​Thorkil Jørgensen Rådgivende Ingeniører ApS

Kongevej 58, 6400 Sønderborg

CVR: 38294067

Kontakt os

☎ Tlf.: +45 70 22 48 48 

✉ E-mail: info@tjri.com

Social

Find på kort

Thorkil Jørgensen Rådgivende Ingeniører ApS

Bredgade 6, 1260 København K

Thorkil Jørgensen Rådgivende Ingeniører Ivs

Kongevej 58 

6400 Sønderborg

Tlf.: 70224848
CVR: 38294067
info@tjri.com