​Energioptimering

Vi har gennemført en lang række energibesparende projekter med en meget kort tilbagebetalingstid!

Energioptimering har længe været et kerneområde for os. Med bygherrerådgivning, arbejder målrettet på at optimere energiforbruget i bygninger med både enkle og komplekse installationer. 


I tæt samarbejde med brugerne og ejernes driftsansvarlige har vi gennemført et meget stort antal optimeringsprojekter, hvor der er opnået store energibesparelser med kort tilbagebetalingstid.

Opnå store besparelser ved energioptimering

Konkrete besparelser her og nu starter med en uforpligtende gennemgang af jeres virksomhed. Et typisk forløb starter med et indledende uforpligtende møde og en rundvisning på din virksomhed. 

Herefter starter vores Energi- og Klimarådgiver med at screene virksomheden og kommer med ideer til indsatsområder. Sammen med dig prioriterer vi et eller flere områder, hvor vi udarbejder analyser, beregninger, løsninger og økonomisk beslutningsgrundlag for Energioptimering. 


Har du allerede en idé om en eller flere oplagte indsatsområder, men aldrig selv haft tiden til at analysere det, kan vores Energi- og Klimarådgiver selvfølgelig også starte der. 


Du kan spare mange penge på reduktion af energiforbruget til gavn for både indeklimaet, miljøet og bundlinjen.

Administrationsbyggeri, institutioner mv.

Ved både nybyggeri og renovering af bygninger og tekniske installationer søger vi som udgangspunkt altid at finde og anbefale de energibesparelser der har den korteste tilbagebetalingstid og den største CO2 besparelse – uden at gå på kompromis med indeklima og andre funktionelle krav. 

Energioptimeringen udføres f.eks. inden for områderne køling, ventilation, trykluft, belysning, pumper, kedler, varmesystemer og processer samt klimaskærm.

Industrivirksomheder

I industrivirksomheder er kompleksiteten af de tekniske funktioner ofte stor. Produktionsprocesserne er ofte meget energikrævende, og der bruges store mængder energi til ventilationsanlæg, køleanlæg, tørreprocesser, trykluftsanlæg, pumper, transportanlæg mv. 


Vi oplever ofte, at der her er betydelige muligheder for at gennemføre energibesparende foranstaltninger med kort tilbagebetalingstid, selv om prisen på energi til procesformål er lavere end for energi til ”komfortformål” som f.eks. opvarmning eller køling.

Via Novo Nordisk forsyningsselskab har vi i 2009 og 2010 medvirket til konvertering af gas til fjernvarme og dermed været medvirkende til at indfri Novo Nordisk og Novozymes bæredygtighedsmål for CO2 reduktion - Som bygherrerådgiver og projektleder for verdens førende virksomheder inden for diabetisbehandling og enzym-produktion.

Lad os stå for din Energirenovering

Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud til jeres boligforening.​ Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nogle af vores samarbejdspartnere

Klik her for at se andre af vores samarbejdspartnere

Se samarbejdspartnere

Skal vi stå for din energioptimering eller Bygherrerådgivning?

Vi hjælper jer gerne igennem hele processen. Udfyld formularen Herunder og vi kontakter dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Thorkil Jørgensen Rådgivende Ingeniører ApS

Bredgade 6, 1260 København K

​Thorkil Jørgensen Rådgivende Ingeniører ApS

Kongevej 58, 6400 Sønderborg

CVR: 38294067

Kontakt os

☎ Tlf.: +45 70 22 48 48 

✉ E-mail: info@tjri.com

Social

Find på kort

Thorkil Jørgensen Rådgivende Ingeniører ApS

Bredgade 6, 1260 København K

Thorkil Jørgensen Rådgivende Ingeniører Ivs

Kongevej 58 

6400 Sønderborg

Tlf.: 70224848
CVR: 38294067
info@tjri.com