Bygherrerådgivning

Projekter kræver i dag fokuseret rådgivning og effektiv processtyring. Vi er bygherrens part i projektet, og som kompetent og erfaren bygherrerådgiver, med et stort antal byggesager bag os, tilbyder vi tryghed og sikkerhed - uanset projektets størrelse og opgavens karakter.

Vores bygherrerådgivning er ikke en standardydelse, men målrettes i hvert enkelt tilfælde bygherrens ønsker og behov. Vi gør meget ud af at forstå bygherrens behov for rådgivning og ønsker at bidrage med de ydelser, som kunden reelt har behov for og som skaber en merværdi. Derfor laver vi et analysearbejde, i samarbejde med bygherren, som skal danne grundlag for aftalen om rådgivning.

Vi tror på, at bygherrerådgivning bliver bedst i et reelt og forpligtende partnerskab, hvor alle parter får det bedste ud af hinandens ressourcer, kompetencer og visioner.

Formålet er at sikre en optimal løsning af projektet gennem effektiv ledelse, styring og udvikling, til den aftalte tid og den rette pris. Dette gøres ved at skabe en positiv atmosfære i projektgruppen med fokus på bygherrens behov og forståelse for de enkeltes kompetencer i projektgruppen. Accept og forståelse af, hvad den enkelte i projektgruppen kan bidrage med, skaber en helhed i projektet sammen med relevante styringsværktøjer.

Ved at kombinere kompetent solid faglig indsigt fra mange års erfaringer med nytænkning og innovation, opnås den dynamik der er afgørende i hvert enkelt projekt og som skaber merværdi for alle parter.


Med baggrund i vores praktiske erfaring, og vores koncept omkring bygherrerådgivning, er vi blevet valgt til bygherrerådgiver og projektleder af Vestforbrænding I/S, til konvertering fra naturgas til fjernvarme, hos Novo Nordisk og Novozymes i Bagsværd. Vi er således med til at indfri Novo Nordisk og Novozymes bæredygtighedsmål for CO2 reduktion.

Lad os stå for din Energirenovering

Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud til jeres boligforening.​ Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nogle af vores samarbejdspartnere

Klik her for at se andre af vores samarbejdspartnere

Se samarbejdspartnere

Skal vi stå for din energioptimering eller Bygherrerådgivning?

Vi hjælper jer gerne igennem hele processen. Udfyld formularen Herunder og vi kontakter dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Thorkil Jørgensen Rådgivende Ingeniører ApS

Bredgade 6, 1260 København K

​Thorkil Jørgensen Rådgivende Ingeniører ApS

Kongevej 58, 6400 Sønderborg

CVR: 38294067

Kontakt os

☎ Tlf.: +45 70 22 48 48 

✉ E-mail: info@tjri.com

Social

Find på kort

Thorkil Jørgensen Rådgivende Ingeniører ApS

Bredgade 6, 1260 København K

Thorkil Jørgensen Rådgivende Ingeniører Ivs

Kongevej 58 

6400 Sønderborg

Tlf.: 70224848
CVR: 38294067
info@tjri.com