Indeklima

Et godt indeklima er en forudsætning for trivsel og sundhed. Det er derfor vigtigt, at bygninger har et godt indeklima, som danner rammerne for gode beboelses- og arbejdsmiljøer. Det er en kendt sag, at dårligt indeklima kan resultere i manglende koncentration, dårlig trivsel, astma/allergier og tørre slimhinder, som alt i alt resulterer i sygedage og generel manglende produktivitet.

Vi rådgiver i visuel komfort, termisk komfort og luftkvalitet.

Til indeklimaundersøgelser anvender vi programmet BSim, der er et dansk udviklet program fra By og Byg. Programmet anvendes af alle større danske rådgiverfirmaer, universiteter og forskningsinstitutioner og bruges desuden i flere andre lande og er testet som et af de bedste termiske simuleringsprogrammer, der findes. BSim regner time for time temperaturforholdene ud i en given zone på baggrund af oplysninger om bygningens konstruktion, den interne varmelast og typiske danske klimatiske forhold.

Projekteringserfaring med mange ventilationstekniske og klimaforbedrende projekter er baggrunden for, at vi for Københavns Kommunes Bygge- & Teknikforvaltning, har udført indeklimaundersøgelse i deres 7.878 m 2 kontor- og administrationsbyggeri samt udarbejdet indeklimarapport med løsningsforslag og økonomi. For Herning Kommune har vi udført indeklimaundersøgelse og udarbejdet indeklimarapport med løsningsforslag og økonomi på i alt 17.000 m 2 folke- og ungdomsskole. Efterfølgende har vi været totalrådgiverrådgiver i klimarenoveringen, entreprisesum 18 mio. kr.

Lad os stå for din Energirenovering

Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud til jeres boligforening.​ Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nogle af vores samarbejdspartnere

Klik her for at se andre af vores samarbejdspartnere

Se samarbejdspartnere

Skal vi stå for din energioptimering eller Bygherrerådgivning?

Vi hjælper jer gerne igennem hele processen. Udfyld formularen Herunder og vi kontakter dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Thorkil Jørgensen Rådgivende Ingeniører ApS

Bredgade 6, 1260 København K

​Thorkil Jørgensen Rådgivende Ingeniører ApS

Kongevej 58, 6400 Sønderborg

CVR: 38294067

Kontakt os

☎ Tlf.: +45 70 22 48 48 

✉ E-mail: info@tjri.com

Social

Find på kort

Thorkil Jørgensen Rådgivende Ingeniører ApS

Bredgade 6, 1260 København K

Thorkil Jørgensen Rådgivende Ingeniører Ivs

Kongevej 58 

6400 Sønderborg

Tlf.: 70224848
CVR: 38294067
info@tjri.com