Indeklima

Et godt indeklima er en forudsætning for trivsel og sundhed. Det er derfor vigtigt, at bygninger har et godt indeklima, som danner rammerne for gode beboelses- og arbejdsmiljøer. Det er en kendt sag, at dårligt indeklima kan resultere i manglende koncentration, dårlig trivsel, astma/allergier og tørre slimhinder, som alt i alt resulterer i sygedage og generel manglende produktivitet.

Vi rådgiver i visuel komfort, termisk komfort og luftkvalitet.

Til indeklimaundersøgelser anvender vi programmet BSim, der er et dansk udviklet program fra By og Byg. Programmet anvendes af alle større danske rådgiverfirmaer, universiteter og forskningsinstitutioner og bruges desuden i flere andre lande og er testet som et af de bedste termiske simuleringsprogrammer, der findes. BSim regner time for time temperaturforholdene ud i en given zone på baggrund af oplysninger om bygningens konstruktion, den interne varmelast og typiske danske klimatiske forhold.

Projekteringserfaring med mange ventilationstekniske og klimaforbedrende projekter er baggrunden for, at vi for Københavns Kommunes Bygge- & Teknikforvaltning, har udført indeklimaundersøgelse i deres 7.878 m 2 kontor- og administrationsbyggeri samt udarbejdet indeklimarapport med løsningsforslag og økonomi. For Herning Kommune har vi udført indeklimaundersøgelse og udarbejdet indeklimarapport med løsningsforslag og økonomi på i alt 17.000 m 2 folke- og ungdomsskole. Efterfølgende har vi været totalrådgiverrådgiver i klimarenoveringen, entreprisesum 18 mio. kr.

Kontakt os i dag

​For forespørgsler angående vores ydelser og kompetencer, udfyld og send venligst formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores ydelser eller kompetencer, så er du velkommen til at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Thorkil Jørgensen Rådgivende Ingeniører ApS

Lemberggade 28, 1. th. 2300 København S

​Thorkil Jørgensen Rådgivende Ingeniører ApS

Kongevej 58, 6400 Sønderborg

CVR: 38294067

Kontakt os

☎ Tlf.: +45 70 22 48 48 

✉ E-mail: info@tjri.com

Social

Find på kort

Thorkil Jørgensen Rådgivende Ingeniører ApS
Lemberggade 28, 1. th.
2300 København S.

Thorkil Jørgensen Rådgivende Ingeniører Ivs

Kongevej 58 

6400 Sønderborg

Tlf.: 70224848
CVR: 38294067
info@tjri.com