Nyheder

Etablering af Grøn fjernvarme

Vi har underskrevet en aftale i maj 2022 med I/S Vestforbrænding om bygherrerådgivning og projektledelse. Vi skal bistå med ressourcer og know-how til udrulningen af Den Grønne Fjernvarme, herunder implementering af varmeplan 2030, en udvidelse af fjernvarmenettet - som er vedtaget og i fuld gang.

​Som det ses, af vore referencer, har vi tidligere assisteret I/S Vestforbrænding med konvertering fra naturgas til fjernvarme, hos Novo Nordisk og Novozymes i Bagsværd samt selve Bagsværd by og en lille del af Kongens Lyngby.

Konkret er der tale om projekter som omhandler etablering af fjernvarme ledninger i jord og konvertering fra naturgascentraler til fjervarmecentraler i bygninger. Overordnet projektledelse af fjernvarmeprojekter som projekt, udbud, økonomi og tid. Projektering, udførelse og tilsyn samt arbejdsmiljø og sikkerhed udføres i samarbejde med eksterne rådgivere og entreprenører på de gældende rammeaftaler eller i totalentrepriser.

Jeg er glad for at medvirke til udfasning af de fossile brændsler, herunder reduktion af naturgas og dermed co2 – endelig kan man være med til at gøre en forskel over en årrække som konkret kan måles - og det bliver sikkert den største enkeltstående opgave, vi har fået indtil dato. Den samlede investeringen på fjernvarme er på 6,1 mia. kr. over de ca. næste ca. 9 år.

2022

​EF SANKT GERTRUDS STRÆDE 6, KØBENHAVN K

Vi er blevet valgt som hus-rådgiver for en fredet ejendom i centrum af København. Forhuset er opført i 1700-tallet og installationer for sanitet blev indlagt i 1933. Renovering skal ske ekstra skånsomt og der skal energioptimeres samtidig med at indeklimaet optimeres. Vi har over 30 år’s erfaring i ovenstående ydelser.

Udskiftning/renovering af faldstammer, udskiftning af brugsvandsinstallationer og strømpeforing af kloak.

Opdatering af ældre vedligeholdelsesplan for ejendommen.

2022

Lad os stå for din Energirenovering

Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud til jeres boligforening.​ Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skal vi stå for din energioptimering eller Bygherrerådgivning?

Vi hjælper jer gerne igennem hele processen. Udfyld formularen Herunder og vi kontakter dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Thorkil Jørgensen Rådgivende Ingeniører ApS

Bredgade 6, 1260 København K

​Thorkil Jørgensen Rådgivende Ingeniører ApS

Kongevej 58, 6400 Sønderborg

CVR: 38294067

Kontakt os

☎ Tlf.: +45 70 22 48 48 

✉ E-mail: info@tjri.com

Social

Find på kort

Thorkil Jørgensen Rådgivende Ingeniører ApS

Bredgade 6, 1260 København K

Thorkil Jørgensen Rådgivende Ingeniører Ivs

Kongevej 58 

6400 Sønderborg

Tlf.: 70224848
CVR: 38294067
info@tjri.com