Profil

​Thorkil Jørgensen Rådgivende Ingeniører ApS blev stiftet i 1995.

Visioner

Vi er et firma, som ønsker at udbygge vores position som bygherrerådgiver, projektledere og underrådgivere inden for projektering af tekniske installationer i bygninger; herunder projektering og dimensionering af VVS og ventilation i Revit og MagiCad samt BIM (Building Information Modelling).

Baggrunden er vore mangeårige erfaringer med projektering og rådgivning indenfor bygningsinstallationer, som vi har tilegnet os gennem et meget stort antal gennemførte opgaver.

Vi vil i fællesskab med kunder og brugere skabe merværdi i projekterne. Med merværdi mener vi, at vi sammen med kunder og samarbejdspartnere, skal udvikle fælles løsninger, der øger projektets samlede værdi.

Vi er innovative, fordi vi i kraft af vores vilje og nærvær, finder kreative løsningsmodeller og gør tingene med omhu og tanke for fremtiden. Dette medvirker til, at vi er en langsigtet attraktiv samarbejdspartner.

​Vi tror på, at byggeri bliver bedst, når det skabes sammen med kunden i et reelt og forpligtende partnerskab, hvor alle parter får det bedste ud af hinandens ressourcer, kompetencer og visioner. 

Det er virksomhedens kendetegn at kombinere personligt nærvær med organisatorisk indsigt. Med bevidst nærvær skabes en klar intention og retning, som efterfølges af commitment og handling. Denne kombination hjælper os til at skabe helhed og struktur i komplekse sammenhænge. 


Det er god forretningsmodel at investere tidligt i processer mellem mennesker, fordi det betyder en bedre udnyttelse af ressourcer og dermed merværdi på længere sigt.

Vi tror på:
At nærvær medfører god intuition
At intuition er en vigtig forudsætning for innovation
At innovation giver fremdrift og vækst
At vækst skaber merværdi og velfærd for alle

Vores erfaring fortæller os, at når vi tager højde for helheden, skabes merværdi, derfor er dette et gennemgående tema i alt hvad vi foretager os, både internt og eksternt.

Kontakt os i dag

​For forespørgsler angående vores ydelser og kompetencer, udfyld og send venligst formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores ydelser eller kompetencer, så er du velkommen til at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Thorkil Jørgensen Rådgivende Ingeniører ApS

Lemberggade 28, 1. th. 2300 København S

​Thorkil Jørgensen Rådgivende Ingeniører ApS

Kongevej 58, 6400 Sønderborg

CVR: 38294067

Kontakt os

☎ Tlf.: +45 70 22 48 48 

✉ E-mail: info@tjri.com

Social

Find på kort

Thorkil Jørgensen Rådgivende Ingeniører ApS
Lemberggade 28, 1. th.
2300 København S.

Thorkil Jørgensen Rådgivende Ingeniører Ivs

Kongevej 58 

6400 Sønderborg

Tlf.: 70224848
CVR: 38294067
info@tjri.com