Projektering

Projektering af VVS og ventilation er vores grundkompetence, som vi personligt har udført gennem 20-30 år’s erfaring. Gennem rådgivning indenfor bygningsinstallationer, som vi har tilegnet os gennem et meget stort antal gennemførte opgaver, har vi udviklet vores forskellige kernekompetencer indenfor bygherrerådgivning, projektledelse samt Energi og Klima.

Vi mener, at en af grundforudsætningerne for god bygherrerådgivning, projektledelse samt rådgivning i Energi- og Klima beror på en solid teoretisk baggrund og ikke mindst masser af praktisk erfaring som opnås gennem projektering.

Vi medvirker til at projektere Energi- og Klimavenligt ved inddragelse af bæredygtige tiltag i projektet som naturlige og hybride ventilationsløsninger, varmepumper (jord, luft, geotermisk), passiv solvarme, solpaneler, solceller, genanvendelse af regnvand samt alle former for styring og reguleringsteknik.

På bygge- og anlægssiden har vi erfaring med fjernvarme, fjernkøling og biobrændselsanlæg.


Vi rådgiver og projekterer alle former for energibesparende foranstaltninger, EBF såvel i bygninger som i mere komplekse energi- og produktionsanlæg.


Vi har praktisk erfaring med at omsætte nye energi- og klimaløsninger helt fra idé- og skitseforslaget til det færdige projekt. Vi er således med til at indfri bæredygtighedsmål for CO2 reduktion gennem vore projekter.


Vores referencer på projektering, som fremgår af hjemmesiden, afspejler firmaets mangeårige erfaring.

Kontakt os i dag

​For forespørgsler angående vores ydelser og kompetencer, udfyld og send venligst formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores ydelser eller kompetencer, så er du velkommen til at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Thorkil Jørgensen Rådgivende Ingeniører ApS

Lemberggade 28, 1. th.

2300 København S

CVR: 38294067

Kontakt os

☎ Tlf.: +45 70 22 48 48

✉ E-mail: info@tjri.com

Social

Find på kort